HJEM 2018-04-27T09:38:05+00:00

OM OSS

Vi er et firma med et ønske og et driv mot å skape kunder, som skaper kunder.

Vi er en bedrift som er laget av arbeidsmenn, for arbeidsmenn. Vi gjør det vi kan for å strekke oss til å tilpasse oss etter hva kunden måtte ønske. Vi har et tett forhold til våre produsenter og vi har lang erfaring og høy kompetanse innen produksjon på i og utenfor Norge. Vi setter stor pris på konstruktive forslag til endringer på allerede eksiterende produkter, selv om vi ikke har det i porteføljen vår på eksiterende tidspunkt. Vi ønsker å gjøre utstyret enklere å håndtere eller finne men alternativ måte å bruke det på.

Vi er et firma med et ønske og et driv mot å skape kunder, som skaper kunder.

PRODUKTER

Vi kvalitetstester og sjekker alle produktene vi selger. Vi sørger for at produktene er av høyest mulig kvalitet til de mest konkurransedyktige prisene vi kan få til.

TJENSTER

Vi driver med forbedring av produkter. Reparasjon av produkter vi selger, forbedringer av produkter i markedet og etableringen av nye produkter.

Vi gir god rådgivning på om det er gunstig å reparere produktet, videre selge eller bruke produktet til annet arbeid. Vi kan selvfølgelig ikke bestemme hva dere gjør, så vi gir kun våre meninger og gjør det vi kan for å gi et så helhetlig bilde som mulig. Vi ønsker konsekutive og ærlige tilbakemeldinger.

LES MER →

KONTACT

KONTACT INFO

Marcus Hannevig